Esa Risty - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) | Koplo Version (Official Video)

0 Просмотры
Издатель
Esa Risty - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) | Koplo Version (Official Video)

Lagu terbaru Esa Risty 2020
Download & streaming "Cidro 2" di
Joox=
Spotify=
Deezer=
Itunes =
Amazon =

Songwriter by Didi Reog
Arranger by Agus Gae ARD
Editor video by Prima HP Team
Directed by Ard Management
℗ & © 2020 ARD MANAGEMENT

Lyric

Durung nganti garing
Catu sing ning atiku
Tego-tegone sliramu
Nambahi loro batinku

Aku ora percoyo
Nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto
Yen sliramu kuwi cidro

Panas-panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging seh panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Reff :

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro-loro
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Snajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
================================

Contact our Management:
: 081237117507
Email: @
ardmanagement2019@

Enjoy & stay connected with us!
► Like us on Facebook:
► Follow us on Twitter:
► Follow us on Instagram:

► Google+ : https:
► Website : https:

#EsaRisty #Cidro2 #ARDManagement

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here:
Optimize your video now:
Категория
Прохождения игр
Комментариев нет.